Tävlingsdebut i rallylydnad

Så var det dax att tävla i rallylydnad. Med den lilla erfarenhet vi har av grenen så var min tanke att gå ut och köra ”mitt rejs” och se hur långt det räckte. För som vanligt har jag bestämda idéer om hur jag vill och inte vill göra…och glädjande nog så räckte det långt! Fick efteråt höra att det såg trevligt ut och att Gnista såg glad ut! Sen att jag gjorde bort oss genom att efter målskylten klappa om Gnista INNAN vi lämnat ringen…och därmed diska ut oss, är en petitess…jag kommer ju inte att göra om DET misstaget i alla fall 😉 . Så nu laddar vi för nästa tävling, blir nog i Katrineholm den också eftersom de har en i oktober. Hade vi….nej, JAG inte diskat ut oss idag så hade vi 94 poäng av 100…så med en Gnista som inte löper ska vi kanske sikta på 100 🙂 . Jag vet att alla poäng som drogs är saker som kan förbättras med fler träningspass i ryggen, så det är inte helt osannolikt att det kan gå så bra 🙂 . Idag var det en väldigt snäll bana utan några konstigheter och med sånt som Gnista är bra på, nästa gång kanske vi inte har samma tur…men vi får fortsätta träna helt enkelt!


Tack Anita för filmen! 🙂

image

1. Start  2. Sitt-ligg  3. Sväng höger  4. Sväng vänster  5. Spiral-vänster  6. Sväng höger  7. 360° -vänster  8. 270°-vänster  9. Stopp-1 steg framåt-stopp-två steg framåt-stopp-tre steg framåt  10. Steg åt höger  11. Helt om marsch-vänster  12. Sväng vänster  13. Hund mittemot-sitt-ett steg bakåt-stopp-två steg bakåt-stopp-tre steg bakåt-stopp  14. Språng  15. Mål

image

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s