Ännu en helg är slut…

Den här helgen har jag mest varit trött och vi har väl inte gjort så mycket egentligen…igår blev det prommisar och idag har jag varit upp till brukshundklubben när det var tävling. Farley fick vara ute mest och titta på hundar, träffa folk och mest bara ta det lugnt. Lite boffande mot andra hundar blev det i början när vi var där, men han är lätt att säga till och bryta och efter en promenad så var det inget sånt, så han var kanske bara lite överladdad när han kom direkt från bilen.

Promenader runt gärdena med lite bollspring fick båda hundarna och efter tävlingarna tagit slut fick Farley ett litet lydnadspass. Fritt följ, sitt-kvar, ligg-kvar, hopp och lilla stegen. Han var jätteduktig!

Men nu är jag så trött att det blir släcka och sova så jag orkar med en ny jobbvecka. God natt!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s