Vi pysslar på

Så väldigt pigg har jag inte varit senaste tiden och en rejäl förkylning har jag dragits med, men nu börjar jag pigga på mig. 

Förutom långpromenader har jag jobbat med lite småövningar. Gnista lite fritt följ och fjärr, det är hon ju bra på så inga problem där inte. Farley har fått träna på att sitta mittemot, för jag är fortfarande sugen på att prova på ett BH till våren. Han har i alla fall börjat hitta en bra position framför mig, nära. Jag klickar och ger godbit, sen flyttar jag mig åt sidan så han får komma efter och hitta rätt position igen. Det går bra. Har också börjat så smått med ingångar därifrån, han går så fint runt mig och sätter sig fot. Det här går bra att träna inne…förutom att Gnista då gärna vill vara med och få sig lite korv.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s