Så var vi igång igen…

…efter helgens elaka magsjuka och sen en vecka med andra aktiviteter. Idag blev det en skogsprommis och så fick Farley spåra.

Jag la tre spår. De två första var bara ca 5 m med en traditionell träapport i slutet. Fy sjutton vad bar han börjar gå. Fint och fokuserat upptag. Bra spårarbete. I första spåret tog han upp apporten, sen vände upp och fick massor med repbollslek. Det andra spåret tog han inte upp den utan vände upp och förväntade sig repbollen. Det tredje spåret hade jag lagt kampdutten som apport efter ca 5 m, sen fortsatt ca 30 m, vinklat vänster, ca 40 m och sen en kampdutt som slut. Första kampdutten stannade han till och jobbade lite på, sen la han sig och ville ha repbollen. Även vid slutet ville han inte leka med kampdutten utan föredrog att leka med repbollen. Det är ju ingen fara, snarare bra att vi har hittat kul grej som han gillar så pass att han markerar apporter för att få leka med den. Spårupptaget var fint, både i start och efter apporten. Spårarbetet var riktigt fint under hela spåret.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s