Adjöss 2013 & välkommen 2014!

Så var det bara några futtiga timmar kvar av 2013 och man sitter och funderar över vad som hände och inte…

En stor sak var att jag ”tog slut”…en tung höst 2012, som sen fortsatte 2013 och då blev det bara för mycket. Kommer knappt ihåg något av året förutom jobb, jobb, jobb….

Ledsamt var det när vackra Ida fick somna in i juli.

Image

 

Efter spännande tågresa blev det en skön Ölandssemester med Henrik och Gnista på syrrans fina gård.

Image

 

Hemma igen och då dök en ny virvelvind in i våra liv, Farley!

Image

I slutet av september blev jag sjukskriven och under hösten blev det många långa hundpromenader. Bästa medicinen för mig!!!

Orken kommer så sakteliga tillbaka och hundträningslustan har återvänt. Vill mer än vad jag egentligen orkar, men försöker ta det lugnt.

Nu i december fick jag äntligen ”ändan ur” med att kolla upp förutsättningarna för att kunna få träna IPO…mailade schäferhundklubben i Åker och fick vara med på träning. En riktigt positiv upplevelse och det känns som att det finns mycket kunskap och en trevlig inställning till sporten. Farley fick bita lite och hej och hå vad han tyckte att det var kul. Det var riktigt häftigt att se…och jag som tyckt att han varit en liten försiktig kille…hmmmm, i det där fanns det inget som var försiktigt…bara superhäftigt! Han kan han! 😀

Så nu går jag med i den klubben och så får vi se vart vi landar…lära mig massor kommer jag hur som helst att göra. Inspirationen och träningsglädjen och hundträningsklurandet har i alla fall satts igång bara på de tillfällen jag varit där!

Så det är vad vi kommer att satsa på 2014! BH, BSL och IPO för Farley-filur…..och kanske, kanske, kanske FH med Gnista-grus, om vi får till någon slags apportmarkeringar….kul ska det i alla fall bli!

Gnista ska kanske få sig någon rallylydnadstävling också, vi får se….

GOTT SLUT & GOTT NYTT till ALLA som kikar in i den här lilla bloggen!

 

 

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s