Kvarliggande & omvänd lockning

Fick inte mycket gjort idag. Bara helt trött hela dan…men ikväll blev det i alla fall en prommis med hundarna där vi stannade till i garaget för ett pass. Efter som jag hade båda hundarna med passade jag på att träna kvarliggande med störning. Köttbullebelöningar blev det och jag jobbade en del med omvänd lockning, alltså hundarna får inte bara ta när jag håller fram handen utan jag vill ha fortsatt ögonkontakt tills jag ger godbiten. Filmade och det blev en stund, men eftersom köttbullarna smulas sönder så räcker dom länge.

 

När jag inte fått något gjort idag har jag surfat runt lite på YouTube. Från att ha kollat vem som var pappa till Ängsbackens nyaste kull så hittade jag den här filmen. En hel del träningstips där, han verkar vara en duktig tränare, så det här får bli dagens inspirationsfilm!

Ett par år senare…

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s