Bra träning & valpmys

Igår och idag har vi varit och tränat på SK Åker. Fluringen sköter sig riktigt bra och fortsätter göra framsteg. Så det är väl bara att glädjas så länge det varar och vara beredd på ”platån” eller ”bakslaget” som väl lär komma. 😉

Lydnad körde vi igår. Han hade inte gjort något innan så han var ganska laddad. Jag lyckades i alla fall samla ihop honom. Mot slutet när vore körde platsliggning höll Jarmo och Arry på med apportering. Även om Farley fick ganska lång hals då låg han kvar. Duktig kille!

Idag körde vi spår först och Farley var jätteduktig. Vi har kommit långt sen i höstas, men det är en bra bit kvar till ett BSL1 eller IPO1. Nästa år…..dåååå jäklar… 😀  .

Skydd har vi kört både lördag och söndag. Igår var Henrik med och filmade ett av de två passen med Jarmo och ett blött skinn. Efter att Jarmo dragit av honom skinnet så bet han minsann för kung och fosterland. Han går bäst i bytesförsvar. I bara byte blir han lite slarvig. Idag var det Jonas med ett skinn som först ställde upp. Farley bet och Jonas drog och jag följde med…Jonas sa åt mig att dra….jag drog och skrattade och Jonas drog och skrattar….men inte släppte Farley. Det är skojigt med skydd 😀 .
Nästa pass jobbade Jarmo med ärm och de sladdriga och svårbitna skinnet hade gett resultat för ”symaskinen” höll betydligt bättre och efter ett par omtag påväg ut till bilen då höll haha ärmen ändå in i bilen. Gullunge!

Tur för Falifilur att han var så duktig…annars hade jag knyckt med mig en av Kattis och Jarmos tikvalpar som de har kvar. Helt ljuvliga små krabater…och både mamman och pappan är hur läckra som helst.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s