Tillbakablickar 2014 & förhoppningar 2015

2014

Farley har gjort ett riktigt bra år! Höftledsröntgen med resultat B. BH-prov med godkänt resultat. Ett fint mentaltest där han blev godkänd på 438 poäng.

Gnista har tyvärr under året dragits med envisa öronproblem. Öronsvamp som kommer tillbaka, inflammerat blodöra till följd av svampen. Det är oroande att vi inte riktigt får bukt med det, för hon ska ju inte behöva gå runt med ständigt obehag :(.

2015

Med Farley är min målsättning att under våren göra ett par BSL-tävlingar på bortaplan, för att få tävlingsrutin, för att förhoppningsvis fått till skyddet för IPO till hösten.

I vår/sommar tänkte jag jaga exteriörbeskriving, så Farley förhoppningsvis ska få titulera sig KORAD, och kanske ett litet vänstervarv ”bara för att” ;).

Känns lydnaden bra så kanske vi till hösten klämmer in en lydnadsklass ett.

Gnista fyller i vår nio år och med tanke på att hon med åren INTE blivit mer samarbetsvillig precis, så får hon vara med och leka lite som hon vill….för ”som hon vill” har hon ju alltid gjort… Så hoppas jag innerligt att öroneländet ska ge sig…

För egen del kommer jag att försöka lära mig så mycket som möjligt och ha så kul som möjligt genom att träffa på kunniga, duktiga, intressanta och trevliga människor! 😀

Nu kör vi 2015! 😀

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s