Besökare

Lite om de hundar som bor hos mig för ett tag av olika anledningar, som jag är så tacksam för att få ha! 🙂

Ruff

1/10-2012   Lika hastigt som han kom, lika hastigt lämnade han mig…efter en tids sjukdom tog vi det tunga beslutet att låta honom somna in. Han lämnade ett stort tomrum efter sig med sin levnadsglädje och arbetslusta.

image

Lite hastigt kom 6 mån Ruff hit…ännu en hund från en kull jag kastat trånande blickar efter. Han ska vara här ett tag för att komma hemifrån…uppfödaren fick honom kvar…så han kan vara till salu om rätt person dyker upp…om jag nu inte behåller honom… 🙂


Lita Till Nero

28/11-2011 Nu har Nero flyttat till en trevlig familj i Östersund där han kommer att få det såååå bra! 🙂

Just nu ingår Lita Till Nero i flocken och han är en helt underbar kille som jag föll för redan i valplådan! Han var bara så självklar på alla sätt och vis, det är han fortfarande, coolare kille får man leta efter 🙂 . Just nu jobbar vi med skott, Nero har varit helt skottfast men efter några otrevliga händelser med smällare så har han blivit otrygg när det smäller. Jag ser det inte som en omöjlig uppgift att få ordning på men jag kommer att låta det ta tid, bättre att ta det lugnt och det blir bra än att stressa och få bakslag!

Neros matte har grundtränat honom riktigt bra och det är en fantastisk förmån att få ta vid efter henne. Hur länge han blir kvar vet jag inte, men jag har då rakt ingen brådska med att lämna tillbaka honom 🙂 !

Nero är uppflyttad till högre klass spår, har 1:a pris i lydnadsklass 2 samt har tränats i sök och skydd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s