Decemberbilder

Inte någon träning idag, det blev en tur till Katrineholm istället för att hälsa på mamma som fortfarande är på sjukhuset och så hittade jag varsitt skönt flicetäcke till hundarna. Det har varit -10 så det kan behövas när de ligger i bilen!
 
Jag har lagt in lite Decemberbilder i Foton (i högra övre hörnet). Det börjar med ordentlig vinter från i början av december då vi för sista gången var på ÖBHK innan flytten. Sen fortsätter det med bilder från den blöta sörmländska skogen där Ida passade på att bada…tänk att 65 mil kan göra så mycket i väder… Följs av lite bilder från klubben och så slutligen några från i förrgår när Henrik och jag var ute i skogen och lekte.
 
Imorgon är det sök på programmet och det ska bli jättekul!!!
 
Godnatt!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s